De praktijk is gevestigd aan de Lange Amerikaweg 81. Er is een ruime ontvangstruimte aanwezig waar u kunt plaatsnemen. De praktijkruimte is ingericht in warme kleuren en biedt genoeg ruimte om begeleiding mee te nemen wanneer dit wenselijk is.

De praktijk biedt hulp aan mensen met rijangst. Wij werken met vele verschillende behandelmethoden. Op deze site kunt u hier informatie over vinden. Hierdoor is er altijd een therapievorm die bij jou als cliënt en jouw probleem past.

Wanneer behandeling start maken we een aantal afspraken met elkaar. Deze staan in de algemene voorwaarden. Een van de afspraken is dat jouw afspraak 48 uur van tevoren kosteloos mag worden afgezegd. Anders wordt alsnog de afspraak doorberekend, tenzij in overleg anders wordt besloten.

In de praktijk hangt ook nog een overzicht van de belangrijkste afspraken.

De therapeut

Mijn naam is Mireille van der Vliet. Ik ben therapeut en ook instructrice. Van oorsprong ben ik ook ziekenverzorgster.

Achtergrond & Visie

Ik heb altijd zowel privé- als bedrijfsmatig altijd veel en met plezier gereden Tot ik vlak na elkaar betrokken raakte bij een ongeval en bij een ander ernstig, dodelijk ongeluk op de snelweg eerste hulp verleende.

Registratie & Accredidaties

Met uw rijbewijs in bezit staat u er eigenlijk verder niet meer bij stil. Toch kunnen er redenen zijn waarin behoud van het rijbewijs niet meer vanzelfsprekend is.

Ik wil graag een afspraak maken